Kragujevčanin Ljubiša Rajković osvojio dve zlatne medalje - iKragujevac


Sport

Kragujevčanin Rajković Ljubiša, član karate kluba “Kragujevac”, osvojio je dve zlatne medalje, jednu u katama, a drugu u borbama u konkurenciji od 17-20godina, na turniru Lige šampiona koji je održan prošlog vikenda u Koceljevi kod Valjeva.

Osvajanjem dve zlatne medalje mladi Kragujevčanin uspeo je da napravi izutetan uspeh, vredan svake pohvale.

- Liga šampiona je najjači turnir u našoj državi i ogroman je uspeh osvojiti jednu od medalja na jednom takvom takmičenju, pogotovo kada je u kategoriji dvadeset momaka koji su izuzetno spremni i koji takođe  žele medalju kao i ja, izjavio je Ljubiša za portal ikragujevac.

Osvajanjem ovog turnira Ljubiša je pozvan u reprezentaciju Srbije, samim tim braniće boje Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu koje će se održati 26. i 27.  maja ove godine u Kruševcu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću braniti boje svoje zemlje na jednom ovako jakom turniru, ali takođe ispred mene je veoma težak i naporan rad kako bih napravio što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu. Svoje uspehe dugujem klubu, pre svega direktoru gospodinu Zorislavu Škoriću, kao i mom treneru Stevici Jovanoviću, naglasio je Ljubiša Rajković.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu