Radnički večeras piše istoriju - iKragujevac


Sport

Veliki vaterpolo spektakl očekuje Kragujevčane večeras od 20 časova na bazenu SC ''Park''. Ekipa Radničkog bije bitku za osvajanje prvog trofeja u klupskoj istoriji i to - evropskog trofeja!

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog nalaze se na samo korak od ostvarenja jednog od glavnih ciljeva postavljenih na startu sezone kada je formiran sjajan tim na čelu sa trenerom Dejanom Udovičićem.

Revanš meč finala Kupa Evrope igraju pred svojim navijačima u subotu od 20 časova, a rival im je italijanska Florencija, koju su u prvom meču savladali sa 8:4.

Taj rezultat daje realnu nadu kragujevačkom klubu da svoje prvo učešće u evropskom takmičenjima kruniše i trofejom Kupa Evrope.
Trener Dejan Udovičić je imao manjih kadrovskih problema, zbog povreda pojedinih igrača, ali u večerašnjem meču svi će mu biti na raspolaganju.

Interesovanje navijača je ogromno, sve karte su rasprodate, pa nema sumnje da ćemo prisustvovati pravom spektaklu u Kragujevcu.
''Velika je čast igrati finalne utakmice koje mnogo donose i klubu i našoj zemlji. Ovo je drugo poluvreme finala, u kojem se odlučuje ko će osvojiti trofej i drago mi je da se to dešava baš u Kragujevcu.

Možemo donekle rasterećeno da uđemo u utakmicu, ali se nadamo da ćemo ostvariti pozitivan ishod i tako opravdati očekivanja. Nadam se da ćemo slaviti i proslaviti sa Kragujevcem i celom Srbijom prvi evropski klupski trofej u ovoj godini'', poručio je pred finale kapiten Radničkog Vanja Udovičić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu