Nikolić: Zna se ko je gazda u ''Jezeru'' - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog u subotu igraju prvi meč kao domaćin protiv Mega Vizure, a krilni centar Kragzjevčana Uroš Nikolić je naglasio da se svakom timu u ''Jezeru'' mora stavi do znanja ''ko je gazda''.

U hali "Jezero" u poslednjih šest meseci samo je Crvena zvezda Telekom uspela da savlada Radnički i to u "Kupu Radivoja Koraća" a Uroš Nikolić smatra da kragujevački "bastion" mora da ostane netaknut bez obzira ko bude pokušao da ga osvoji.

- Treba da se potrudimo da u svakoj utakmici pred domaćom publikom pokažemo ko je "gazda" Jezera i da nikome ne prepuštamo bodove. Mega Vizura, kao i Metalac, ima ambicije da se plasira u Jadransku ligu. Nisu puno promenili sastav u odnosu na Ligu Srbije gde su bili dominantni, doveli su samo jednog igrača. I ovde će da traže svoju šansu, ali pobeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje ako odigramo onako kako treba, kazao je momak koji je u ekipu Radničkog stigao po završetku ligaškog dela sezone u ABA ligi.

Utakmica trećeg kola KSL Srbije između Radničkog i Mega Vizure igra se u subotu sa početkom od 17.30h a utakmica će imati i humanitarni karakter jer će publika moći da priloži pomoć neophodnu da mala Tijana Ognjanović dobije novo srce.

izvor: kkradnicki.rs   foto: aba.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu