KK Radnički: Respektujemo Metalac, ali idemo da pobedimo - iKragujevac


Sport

U drugom kolu Superlige Srbije kragujevački Radnički gostuje valjevskom Metalcu. Krilni centar Radničkog Danilo Mijatović oprezan je u najavama utakmice protiv Metalca, ističe činjenicu da su se Valjevci značajno pojačali, ali i veruje u kvalitet svog tima i novu pobedu.

Radnički je do sada odigrao pet utakmica sa Metalcem u domaćim takmičenjima. U Superligi je skor 3:1 za Kragujevčane, a bili su bolji i u ovogodišnjem Kupu Radivoja Koraća

''Metalac je tradicionalno neugodan rival, pogotovo na svom parketu. Najveća opasnost nam preti od novajlija Dašica i Vraneša, i angažovani su kao prekaljeni igrači, to se pokazalo već u prvom kolu. Međutim, i ostali igrači imaju kvalitet, zajedno su već par godina, tako da je njihova uigranost ono što ih krasi'', ističe Danilo Mijatović.

''Kao i na svakoj utakmici, cilj nam je - da pobedimo. Pružaćemo maksimum tokom cele sezone bez obzira o kojoj se ekipi radi. Motiva ima na pretek, a glavni je peta sezona u nizu u ABA ligi. Respektujemo sledećeg domaćina, ali za što bolju poziciju u domaćem plej-ofu i izlazak na Jadran u novoj sezoni nužni su nam bodovi iz Valjeva'', zaključio je Mijatović.

Duel između Metalca i Radničkog igra se u sredu od 19 časova i 30 minuta u Valjevu.

izvor: kkradnicki.rs

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu