Radnički: Više nemamo prava na kiks! - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog u sredu igraju jednu od presudnih utakmica u borbi za opstanak. Rival je već otpisana ekipa Smedereva, pa bi svaki kiks bio nedopustiv za Kragujevčane, obzirom na situaciju u kojoj se nalaze.

Svoja očekivanja su izneli fudbaler Radničkog Dušan Petronijević, kao i trener golmana Radničkog Dejan Jelčić.

 „Nalazimo se u veoma teškoj situaciji, u goste nam dolazi veoma neugodna ekipa Smedereva, sastavljena od nekolicine naših bivših igrača. Mi više nemamo prava na kiks, u narednih 10 kola moramo da pokušamo da donesemo što više bodova sa strane. Bićemo oslabljeni ne igranjem štoperskog tandema Tintor/Rosić.Milovanović je takodje pod znakom pitanja. Na teren se vraća Petronijević, koji će nam biti glavna karika za osvajanje tri boda“ Izjavio je trener golmana Dejan Jelčić.

Jedinstven stav je da Radnički ima imperativ pobede kako bi zadržao realne šanse za opstanak u Superligi.

„Sutra moramo da osvojimo tri boda. Nalazimo se u mnogo nezgodnoj situaciji i nemamo prava na kiks.Ekipa Smedereva če doći jako motivisana, kako zbog igrača koji su igrali u Radničkom tako i zbog polozaja na tabeli. Pozvao bih sve navijače da sutra dođu u što većem broju i pruže nam podršku“ izjavio je Dušan Petronijević.

Ulaz na stadion „Čika Dača“ biće slobodan.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu