Muta: "Paljbom" za tri poena srušili smo Nišlije - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog uspešno su započeli sezonu Superlige Srbije, osvojili su bodove u niškom Čairu pobedom nad Konstantinom 73:90. Trener  Radničkog Miroslav Muta Nikolić ističe zadovoljstvo, naročito procentom realizacije za tri poena.

Na teren se vratio najbolji igrač ekipe, Aleksandar Ćapin, standardno dobar bio je Vajt, Kragujevčani su bili izuzetno raspoloženi za šut iza linije za tri poena.

"Raduje me povratak Ćapina, iako je odsustvovao sa terena, bez problema je pokazao svoju vrhunsku vrednost."

"Igra nam se "namestila", došlo je do izražaja to da smo šuterska ekipa, a tada je teško igrati protiv nas. Zadovoljan sam posebno "paljbom" za tri poena, a ostale elemente igre ćemo korigovati do odlaska u Valjevo, tamo će biti još tvrđa partija.", rekao je Nikolić koji ipak ističe da je ostvareni rezultat bolji od prikazane igre.

"Rezultat nam daje veću prednost u odnosu na realan odnos snaga na terenu i ono što smo mi pokazali. Kao učesnici Jadranske lige dopustili smo da imamo 16 izgubljenih lopti, to ne smemo da ponovimo sa jačim suparnicima koji nas očekuju posle Niša.", rekao je trener Radničkog.

 Radnički u drugom kolu Superlige gostuje valjevskom Metalcu, meč se igra u sredu  3. aprila.

izvor: kkradnicki.rs   foto: beta

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu