Radnički večeras gostuje u Nišu - iKragujevac


Sport

Kragujevački Radnički gostuje večeras od 20 časova  niškom Konstantinu  u hali Čair. Radnički predvođen iskusnim Miroslavom Nikolićem uspeo je ove sezone da ostvari svoj najveći uspeh u ABA ligi trećim mestom i učešćem na ovogodišnjem fajnal-foru.

Odlični bek Kragujevčana, Miloš Dimić, prošlogodišnji MVP Superlige, kaže da su ambicije Radničkog uvek najveće a to će njegova ekipa i dokazati već na prvom meču protiv niškog Konstantina.

- Što se tiče naše prve utakmice u Superligi sa Konstantinom u Nišu, spremamo se kao i za svaku utakmicu i sigurno ćemo ući maksimalno koncetrisano u nju i nećemo dozvoliti nikakvo iznenađenje. Čuli smo da ekipa Konstantina ima određenih problema, ali mi na to nećemo obraćati pažnju, već ćemo gledati isključivo sebe, izjavio je Dimić.

- Ambicije Radničkog su uvek velike, a to je da budemo među prve tri ekipe u Superligi, obezbedimo Jadransku ligu, za sledeću sezonu, ali i da napadnemo prvo mesto. Što se tiče, pak, fajnal fora, poznato je da igramo sa Crvenom zvezdom. To je jedna utakmica, sistem elimenacije, gde je sve otvoreno - istakao je  Dimić.

izvor: kls.rs

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu