Može li Radnički da iznenadi Zvezdu? - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Crvene zvezde na Marakani u meču 20. kola domaćeg prvenstva. Mogu li fudbaleri Radničkog da ponove uspeh sa prošlog gostovanja gde su uspeli da uzmu bod ili da naprave još veće iznenađenje, videćemo u subotu od 18.00 časova.

Radnički je u prošlom kolu zabeležio pobedu posle sedam kola. Sreća je bila saveznik Radničkom, pa se Kragujevčani nadaju da će ona pozitivno delovati na igrače i da će konačno pružiti partiju kakva se od njih očekuje. U ekipu se vratio Darko Spalević, kao i dvojica igrača Zvezde na privremenom radu u Kragujevcu, Marko Mirić i Petar Đuričković. Van ekipe su Dušan Petronijević i Ivan Pejčić, zbog povreda koje još nisu sanirali. Povređeni su još Miloš Tintor i Lazar Rosić.

Sa druge strane nalazi se Crvena zvezda, protivnik kojeg Radnički nikada nije pobedio u prvenstvenim utakmicama. Beograđani su izgubili bitku u kupu, verovatno i u prvenstvu, ali u subotnji susret svi igrači Zvezde izlaze sa željom da se dokažu novom treneru.  Najslabiji deo tima im je odbrana, pa se Radnički nada da će  povratak prošlogodišnjeg najboljeg strelca JSL, omogućiti da iskoriste tu slabost.

Jesenas u Kragujevcu, Zvezda je uz veliku pomoć sudije Danila Grujića pobedila sa 3:0 a da podsetimo, Radničkom su tada isključena dvojica igrača.

Od ukupno 20 utakmica, Radnički je 5 meča odigrao nerešeno a 15 izgubio od Crvene zvezde uz gol razliku 6 : 41.

izvor/foto: fkradnicki.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu