Radnički: Mi smo u krizi, ali je i Zvezda - iKragujevac


Sport

Uoči gostovanja na Marakani u subotu, iz kragujevačkog Radničkog stižu oprezne najave, uz nadu da bi mogli da izvuku bar bod protiv favorizovanog rivala. Novinarima u SD Radnički obratili su se pomoćni trener Bojan Leontijević, i igrač Bojan Beljić. 

Posle pobede nad Hajdukom, kojom su dočekali prvenstvenu pauzu, fudbaleri kragujevačkog Radničkog narednog vikenda imaju veliko iskušenje, protiv Crvene zvezde na Marakani.

“Utakmice protiv Crvene Zvezde i Partizana su utakmice u kojima ne možete puno da izgubite, ali možete jako puno da dobijete. U odnosu na to mi pripremamo utakmicu. Ovo je duel dve ekipe za koje slobodno mogu da kažem da se nalaze u krizi rezultata i krizi igre.

Po prvi put posle dužeg vremena pritisak će biti više na strani protivnika u odnosu na nas tako da možemo rasterećenije da uđemo u igru“ – rekao je Bojan Leontijević, pomoćni trener FK Radnički 1923.

Bojan Beljić kaže da je ekipa tokom pauze vredno trenirala i da će učiniti sve kako bi došla do pozitivnog rezultata u duelu sa Beograđanima.

“Ekipa Crvene Zvezde je u krizi rezultata, ekipa koja je promenila trenera, a u krizi rezultata smo i mi. Nama je svaki bod bitan i učinićemo sve da do njega dođemo. Spremni smo za ovu utakmicu, naporno treniramo, pitanje je samo kada ćemo izaći iz rezultatske krize.

Utakmica protiv Crvene Zvezde neće doneti puno prilika za gol. Moraćemo svaku šansu da iskoristimo, uz naš maksimum mislim da možemo do pozitivnog rezultata“ – kazao je Beljić.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog 1923 igra se u subotu na beogradskoj “Marakani“ sa početkom u 18 časova.

izvor/foto: fkradnicki.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu