Muta: Imamo veliki problem - iKragujevac


Sport

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić ne krije kakvi ga problemi muče kako bi na najbolji način spremio ekipu za nova iskušenja u Superligi i na F4 ABA lige.

Radnički ulazi u Superligu sa najvišim ambicijama, ali sve vreme u glavama će mu biti ključni deo sezone, završni turnir ABA lige (25–27. april) na kome će tražiti vizu za Evroligu.

Kao što je poznato, zbog viška stranaca u ekipi, Kragujevčani će u domaću Superligu morati da uđu u znatno izmenjenom sastavu.

– Imamo nesvakidašnji problem sa kojim se susrećem prvi put u karijeri. Sa jednom ekipom ćemo igrati Superligu, a sa drugom fajnal-for ABA lige. Ne znam kako ćemo da se nosimo sa tim. Ali, nekako ćemo morati, nema nam druge – iskren je Miroslav Nikolić.

Pobedom protiv Crvene zvezde, Kragujevčani su na najbolji mogući način spustili zavesu na najuspešniju sezonu u ABA ligi. Isti rival ih čeka i u polufinalu turnira u Laktašima.

– Radnički svakoga može da pobedi u jednoj utakmici, ali od svakoga i da izgubi. Ove sezone smo imali solidan budžet i prioritet je bio izlazak u Evropu. To smo ostvarili, ali nećemo stati. Napašćemo Crvenu zvezdu i pokušati opet da pobedimo.

izvor: zurnal.rs  foto: beta

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu