Muta: Nema nameštanja utakmice sa Zvezdom! - iKragujevac


Sport

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Muta Nikolić odbacio tvrdnje da će Radnički izgubiti u poslednjem kolu od Zvezde kako bi u polufinalu završnog turnira igrao protiv domaćina.

Računica je jasna, Radnički je već na završnom turniru, ako izgubi od Zvezde u poslednjem kolu kod kuće ide na domaćina Igokeu u polufinalu. U slučaju da dobije crveno-bele igraće baš protiv njih u polufinalu.

Postoje naravno sumnje, u srpskom sportu je uvek tako, Radnički je dobio lekciju u kupu protiv Zvezde i mnogi smatraju da bi lakše dobio domaćina u Laktašima.

"To su gluposti, nikad u životu nikoga nisam pustio, ne gubimo namerno. Neću da navlačim maler na sebe i igrače, ne zanimaju nas kalkulacije, mada imamo dosta povređenih", rekao je Miroslav Nikolić.

On je dodao da ga oba moguća rivala motivišu.

"Svakako da je Zvezda izazov, dobili su nas u kupu, kada smo izgoreli u želji, ali i Igokea nas je dva puta dobila, nema šanse da to učini i treći put", smatra trener Radničkog.

"Moguće je da osvojimo Jadransku ligu, ne postoji tim koji mi ne možemo da dobijemo u jednoj utakmici", poručio je Nikolić.

izvor: zurnal.rs  foto:beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu