Radnički: Pobeda za samopouzdanje - iKragujevac


Sport

Ekipa Radničkog nalazi se u nezavidnoj situaciji, trenutno su pretposlednji na tabeli. Priliku da poprave sliku o sebi i podignu samopouzdanje imaće u nedelju kada dočekuju Hajduk. Prvi golman, Ognjen Čančarević očekuje tešku utakmicu i tvrdi da njegova ekipa vredi mnogo više od trenutne pozicije na tabeli.

“Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv jedne izuzetno jake ekipe, koja je to pokazala u prolećnom delu, u više navrata. Dobili su veoma lako Jagodinu i OFK Beograd kod kuće.

Potrošili smo sav kredit u prolećnom delu. Nema više pravdanja, moramo da pobedimo Hajduk ako mislimo da ostanemo u ovom rangu takmičenja. Verujem da možemo mnogo više i da zaslužujemo mnogo više od trenutnog mesta na tabeli. Potrebna nam je samo jedna pobeda koja bi nam vratila samopouzdanje“ – rekao je Čančarević.

U tim se posle suspenzije vraćaju Marić i Mirić. Zbog kartona ovoga puta izostaće mladi Đuričković, kao i povređeni, Petronijević i Pejčić. Ostali igrači biće na raspolaganju šefu stručnog štaba, Dejanu Đurđeviću.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu