Spalević: Žao mi je Radničkog - iKragujevac


Sport

Doskorašnji kapiten kragujevačkog Radničkog i najbolji strelac ove ekipe nada se da će arbitraža presuditi u njegovu korist u sporu sa Kragujevčanima. Žali zbog loših rezultata Radničkog, ali i veruje da mogu da se izvuku iz teške situacije.

Neizvesnost oko statusa Darka Spalevića i dalje traje. Iskusni napadač je uveren da će se ''agonija konačno završiti'' i da će iz cele situacije izaći kao pobednik u sporu sa upravom Radničkog.

''Mislim da su minimalne šanse da izgubim spor. Čekam da se završi ova agonija, a onda ću videti šta ću sa svojom karijerom'', ističe Spalević.

Radnički je poslednju pobedu u šampionatu zabeležio 3. novembra 2012. godine kada je u 11. kolu na ''Čika Dači'' savladao OFK Beograd sa 3:2.

Klub iz u utakmice u utakmicu posrće, ali Spalević veruje da kragujevački superligaš može sačuva svoj status u elitnom društvu.

''Mislim da Radnički može i mora da opstane u Superligi. Žao mi je igrača. Oni su najmanje krivi za sve što se događa u klubu. Da nije došlo do promene u vrhu kluba verovatno bi Željko (Milošević) i ja još uvek bili u klubu'', zaključio je Spalević.

izvor: sportske.net  foto:fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu