Nole donirao 5,5 miliona dinara - iKragujevac


Sport

Novak Đoković posetio je osnovnu školu za decu sa posebnim potrebama "Anton Skala" u Beogradu i uručio donaciju vrednu 5,5 miliona dinara.

Đoković je u društvu devojke Jelene i majke Dijane iskoristio priliku da se druži s mališanima koji su u njegovu čast organizovali posebnu priredbu.

"Osećam se vrlo ispunjeno, jer je cilj današnje posete obezbedjivanja sredstava za osnovnu školu, da deca imaju bezbedno igralište, gde kroz igru i edukaciju mogu da se usavršavaju i mogu da odrastaju u boljim i lepšim okolnostima nego što su to do sad imali prilike. Projekat škole "Anton Skala" bio je na međunarodnom takmičenju u Pekingu pre pet godina i mislim da to dovoljno govori koliko ova škola ima potencijala za doniranje i obezbedjivanje boljih uslova za mališane. Meni je ispunjeno srce što sam imao priliku da ih vidim sa velikim osmehom i sa puno radosti", rekao je Đoković novinarima.

Đoković će u četvrtak posetiti "Andrićgrad" u Višegradu i pružiti podršku projektu grada od kamena, čiji je idejni tvorac poznati filmski reditelj Emir Kusturica.

izvor: b92   (foto: tanjug)

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu