Spalević: Ili idem iz Radničkog ili kraj karijere! - iKragujevac


Sport

Darko Spalević više nije nedostupan. Najbolji strelac prošlog šampionata progovorio je zašto nije otišao na pripreme s Radničkim.

– Platio sam telefonski račun, pa sam opet dostupan. Došao bih i da objasnim u čemu je problem, da pokažem lekarske nalaze da mi je desno oko obolelo od konjuktivitisa, ali ne smem da izlazim iz kuće. Moram da mirujem do četvrtka, onda idem na kontrolu – rekao je Spalević.

Spalević napominje da je jedini razlog zašto nije otputovao na pripreme bolest, i da je zdrav bio bi u Turskoj. Spalević je podneo zahtev za raskid ugovora sa Radničkim pred Arbitražnom komisijom.

– Sve je na papiru, dokazi i propisi su na mojoj strani. Klub dve godine nije platio doprinose, 91 dan nije isplaćena plata, napominje Spalević.

U slučaju da komisija donese odluku u njegovu korist, Spalević nije želeo da otkrije u koji klub će nastaviti karijeru. Mađutim ako odluka komisije bude u korist kluba Spalević je izjavio:

– Završiću karijeru, jer više neću igrati u Radničkom. Ne mogu sa onima koji se pozivaju na Nikolića i Vučića, a sebe ne gledaju. Ako ne dobijem raskid ugovora, okačiću kopačke o klin. Imam 35 godina, neću poraniti!

izvor: sportski žurnal    

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu