''Drim tim'' spreman za revanš sa Debrecinom - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti kragujevačkog tima otputovali su u Debrecin gde ih očekuje revanš meč polufinala Kupa Evrope protiv istoimene mađarske ekipe.

Vaterpolisti Radničkog u Mađarsku putuju sa tri gola prednosti, ipak rezultat od 9:6 iz prvog duela je opterećuje Kragujevčane koji se ne opuštaju.

"Imamo tri gola viška, što nije ni velika, ni mala prednost, pa ne smemo da se opustimo."

"Moramo da idemo na pobedu, kao da je rezultat 0:0. Mislim da smo kvalitetniji tim i da ćemo ispuniti cilj, ukoliko odigramo onako kako znamo. Najbitnije je da su svi igrači spremni za ovaj duel i da nema povređenih.“, ističe Vojislav Čupić, vaterpolista Radničkog.

Radnički je u dosadašnjem delu takmičenja ostvario sve pobede, cilj vaterpolista iz Kragujevca jeste osvajanje trofeja.

„Od početka idemo na osvajanje Kupa Evrope, pobedili smo sve timove, a pokazalo se da je Debrecin bio najteži rival na kog smo naleteli u dosadašnjem delu takmičenja. Sada će biti još jači, jer se u tim vratio njihov najbolji vaterpolista, italijanski reprezentativac Aleks Đorđeti. Njihova igra bazira se na ovom izuzetnom igraču i sigurno je da će doprineti još boljem izdanju Mađara, pogotovo u fazi napada.“, rekao je Čupić za zvanični sajt kluba.

Utakmica između Radničkog i Debrecina se igra u sredu od 18.30.

izvor: sportske.net

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu