Muta: ''Igraće će se ratnička košarka i van hale Jezero'' - iKragujevac


Sport

Strateg Kragujevčana Miroslav Nikolić napominje da su Kragijevčani potpuno desetkovani pred sutrašnju utakmicu, ali da se nada da će da proradi lavlje srce svih igrača i upisati novu pobedu.

U novoj kalendarskoj godini Radnički uzdiže formu, u poslednja tri kola zna samo za pobede (poraženi su MZT, Solnok i Partizan), sastav koji predvodi Miroslav Muta Nikolić nikada nije bio bolje plasiran.

-Očekujem da će da proradi lavlje srce mojih igrača. Iako su roviti, uveren sam da se neće štedeti Emening i Vizer. Posebno se nadam nadahnutim partijama Borisova i Krstovića, prekaljeni su, baš takvi su nam potrebni sada. Verujem bezrezervno u Markovića, Mijatovića i Birčevića, koji su se srodili već ranije sa bojama Radničkog. Videćemo kako će teći meč, ali za svoj talenat imaće prostora da ga iskoriste Miljenović, Jović i Dimić - oni znaju zašto su u ovom sastavu. Predvodiće ih Ćapin, koji je već mnogo zadužio Klub, istakao je Nikolić.

- Putujemo potpuno desetkovani, ali "bela zastava" nikada nije postojala u mojoj karijeri. Radnički ima momke na koje može da računa u potpunosti, uprkos svemu što nas prati u poslednje vreme. Igraće se ratnička košarka i van hale Jezero, to obećavam ispred našeg kluba. Jesmo na muci, ali sada i želim da prepoznam svoje junake u toj muci, nedvosmislen je Nikolić.

izvor: kkradnicki.rs (foto:beta)

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu