FK Radnički promovisao pojačanja - iKragujevac


Sport

U prostorijama SD Radnički održana je konferencija za medije na kojoj su promovisana petorica novih fudbalera koji su u klub stigli u januarskom prelaznom roku a koji će pokušati da pomognu timu da se izbori za opstanak u ligi.

Danas su u prostorijama SD Radnički promovisani Marko Mirić, Bojan Beljić, Dragan Milovanović, Nikola Kovačević i Komnen Andrić.

Trener Radničkog Dejan Švaba Đurđević istakao je  da je zadovoljan odrađenim u prelaznom roku i dosadašnjem toku prirpema.

"Stvari idu u dobrom pravcu. Prezadovljan sam pojačanjima. Imaćemo veću konkurenciju u timu. Dobro smo proceniili, doveli smo tri igrača koji su različiti po svojim karakteristikama, i igrači koji imaju nešto iza sebe. Pored njih, tu je i pet igrača iz Pobede Beloševac, koji ravnopravno konkurišu za tim. I oni idu na pripreme sa nama. Veliko je iskustvo za njih, jer će dosta naučiti od iskusnih igrača. Napravili smo dobar temelj. Predstoji nam rad, ali siguran sam da će to dati dobar rezultat" kazao je Đurđević.

Već u nedelju, 3. februara, Radnički putuje za Antaliju, gde će provesti drugi deo priprema, na kome će brusiti formu za nastavak šampionata. Planirano je i odigravanje nekoliko utakmica. Za sada je poznato nekoliko termina.

Ekipa će prvo odmeriti snage sa kazahstanskim Tarazom (6. februar), koju trenira proslavljeni srpski stručnjak, Ljupko Petrović, korejskim Dajevuom i Slovanom iz Bistrice (16. februar).

izvor: fkradnicki.com  (foto:radnicki.com)

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu