Ivančević: ''Sa nestrpljenjem očekujem prolećni deo prvenstva'' - iKragujevac


Sport

Šef stručnog štaba Radničkog Radmilo Ivančević izjavio je da je zadovoljan onim što je njegova ekipa uspela da uradi u Turskoj i nada se da će to doneti dobre rezultate u nastavku prvenstva.

‘Za ove dve nedelje u Antaliji ono što smo planirali da uradimo – uradili smo. Sve je bilo vrlo korektno – i kad je u pitanju rad i kada je u pitanju rezultat. Imali smo protivnike po meri. Dao sam šansu svima, tako da imam pravu sliku kada je u pitanju igrački kadar.’ – rekao je Radmilo Ivančević.

Kada se saberu svi utisci, Radmilo Ivančević ima razloga da bude zadovoljan pripremnim periodom i smatra da će u prolećnom delu prvenstva ekipa Radničkog 1923 popraviti utisak iz prethodnog dela sezone.

‘Sve ukupno, nadam se da tim koji smo napravili i koji spremamo može ravnopravno da se nosi sa skoro svim ekipama. Mislim da ni na jednoj utakmici nećemo biti u podređenoj ulozi. Sa nestrpljenjem očekujemo prolećni deo prvenstva. Naravno, imamo težak raspored, koji smo nekako uspeli da izguramo u jesenjem delu, ali nadam se da ćemo još bolje to učiniti sada. Najbitnije je na početku, u prve dve utakmice, uzeti što više bodova, a onda nam slede mečevi sa Partizanom i Zvezdom. Nećemo se plašiti nikoga. Respektujemo sve protivnike, ali još više ćemo respektovati sebe.’ – jasan je šef stručnog štaba Kragujevčana.

I kapiten Radničkog 1923, Darko Spalević, zadovoljan je periodom iza sebe i nada se kvalitetnijoj polusezoni.

‘Proveli smo dvanaest dana u Antaliji u fenomenalnim uslovima. Vreme nas je poslužilo i uspeli smo da odigramo prijateljske utakmice sa jakim protivnicima, gde smo pokazali da smo se dobro spremili i da smo u usponu forme. Spremno dočekujemo nastavak prvenstva i očekujem da ćemo startovati pobedom protiv Radničkog iz Niša.’ – optimista je kapiten Radničkog 1923, Darko Spalević.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu