Lešić i Maksimović: Uz podršku navijača možemo da srušimo Himik u ''Jezeru'' - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog u sredu od 18 časova dočekuju ukrajinski Himik, to će ujedno biti i poslednja utakmica druge faze Evrokupa pred domaćom publikom. 

Branko Maksimović, prvi asistent Miroslava Mute Nikolića, ističe da Kragujevčani mogu do pobede pred domaćom publikom.

- U prvoj rundi Last 32 Evrokupa sa Himikom smo imali otvorenu utakmicu. Izgubili smo "na jednu loptu", posle dve pogrešne odluke. Skautiraćemo mnogo bolje, pripremićemo neke taktičke zamisli sa ciljem da pobedimo u utakmici. Drugi cilj je da to bude preko pet poena razlike. Uz veliku podršku navijača, od Crvenih đavola, preko Kabastih i Hukovaca, do svih ostalih ljubitelja košarke, očekujem da ćemo smoći snage da se izdignemo iz svih problema koje imamo i ispunimo oba cilja. Daćemo sve od sebe, imamo dobru ekipu koja sigurno može da pobedi Himik u jednom meču, navodi Maksimović.

Krilo Šumadinaca Sava Lešić izjavio je da se nada da će Radnički imati veliku pomoć sa tribina.

-  Himik je ekipa koja je dosta slična nama, igraju bez neke teške "petice". Imali smo svoju šansu u prvoj utakmici, ali verujem da u sredu možemo da obezbedimo tu sledeću istorijsku pobedu za Radnički. Igraju sa dosta tranzicije i pikenrola. Ako im to zaustavimo, rastu nam šanse da mi budemo pobednici. Zahvalio bih se navijačima na velikoj podršci koju uživamo, pogotovo za ovu u Beogradu. Pokazali su da su verni Radničkom. Pozivam ih da u sredu dođu u što većem broju da probamo da zajedno napravimo veliki uspeh za sve nas, naglašava Lešić.

Ulaznice za utakmicu Radnički-Himik biće u prodaji u sredu od 13 časova na blagajnama hale Jezero, po ceni od 200 dinara. Važiće sezonske karte.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu