Krstović: Da se ne ponove Laktaši - iKragujevac


Sport

Najstandardniji košarkaš Radničkog iz Kragujevca Bojan Krstović ocenio je da će on i saigrači morati da se dokažu protiv ekipe MZT iz Skoplja i da su naučili lekciju iz prvog meča u Novoj godini kada su minimalnom razlikom poraženi od Igokee.

"U ovu utakmicu moramo da uđemo jako od prvog minuta, da se ne ponovi pristup protiv Igokee. Nadam se da smo svi izvukli pouke iz prethodnog kola i da ćemo da odigramo svih 40 minuta maksimalno koncentrisano. Jedino takvim pristupom možemo da dođemo do pobede" veruje Krstović.

Bojan Krstović odigrao je svih 16 utakmica za Kragujevčane u dosadašnjem toku sezone pa kao jedan od iskusnijih smatra da se pred duel sa makedonskom ekipom dobro moraju analizirati greške iz Laktaša gde je doživljen neprijatan poraz u prvom ovogodišnjem meču.

"Đavoli" u Kragujevcu nisu poraženi još od 20. oktobra prošle godine ali Makedonci važe za ekipu koja "na strani" igra bolje nego u Skoplju na šta je upozorio Bojan Krstović.

"Pozivam Kragujevčane da dođu u što većem broju jer nam je potrebna pomoć sa tribina u ovoj utakmici. Znači nam što nas bodre, to pokazujemo i ovim nizom pobeda u poslednjih šest utakmica u Kragujevcu" poručio je Krstović.

Duel u hali "Jezero" igra se u ponedeljak sa početkom od 20 časova i 30 minuta a karte za ovaj meč naći će se u prodaji u ponedeljak po simboličnoj ceni od 100 dinara.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu