Muta: Ostvarili smo cilj - iKragujevac


Sport

Posle poraza Radničkog od Bešiktaša u poslednjoj utakmici prve faze Evrokupa, trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić izjavio je da je ostvarena prva klupska ambicija u sezoni, ali i da ga ovaj uspeh čini većim optimistom.

- Naš cilj je bio da se kvalifikujemo i mi smo to ostvarili. Raspored nije bio primaran za nas. Bešiktaš je bio najjači tim u našoj grupi i oni su sasvim zasluženo osvojili prvo mesto. Uprkos našim ekonomskim problemima, moji igrači su dali sve od sebe tokom takmičenja u prvoj fazi. Sada verujem da možemo da idemo i dalje od Last 32 Evrokupa, naglasio je Muta.

Po završetku prve faze Evrokupa, Kragujevčani pauziraju u Evropi do 7. januara kada nastavljaju takmičenje kao jedna od 32 najbolje ekipe u Evrokupu.

Do kraja kalendarske godine, Radnički više neće napuštati Kragujevac, biće domaćin skopskom MZT u subotu 21. decembra od 19 časova, a onda i zagrebačkoj Ciboni 30. decembra od 20 časova i 30 minuta.

Prvi meč u 2014. godini je 4. januara protiv Širokog na gostovanju, a premijerna utakmica u hali Jezero u Novoj godini biće protiv Zvezde 11. januara.

izvor/foto: kkradnicki.rs

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu