Lešić: Preko Rusije u drugu rundu Evrokupa - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog idu na megdan Spartaku u Sankt Petersburgu u sredu od 17 časova u osmom kolu grupne faze Evrokupa. Igrač Radničkog Sava Lešić ističe da Kragujevčani mogu već u ovom susretu da overe plasman u drugu rundu.

"Mi odlazimo u Rusiju sa ciljem da već tamo upišemo tu jednu pobedu koja bi nam bila propusnica za drugu fazu. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa Rusima, verujem da ćemo to i da ponovimo ukoliko zaustavimo Barta" ističe krilni centar Radničkog.

Radničkom bi eventualna pobeda nad Spartakom trasirala put u drugu rundu takmičenja jer Kragujevčani imaju skor 4-3 nakon sedam kola i teško da bi u poslednja dva kola mogli da ispadnu iz kombinacije za plasman u narednu fazu u Evrokupu pobede li ruski sastav i drugi put u mesec dana.

"Svesni smo da preko Rusije vodi put u Evropu. Ako sa bar istom željom uđemo i u revanš, imamo veliku šansu da trijumfujemo u Sankt Petersburgu. Pokazali smo, recimo, u Litvaniji, da imamo psiho-fizičku snagu da na gostovanju iskontrolišemo meč do kraja i dođemo do bodova. Možemo da igramo ravnopravno sa svima u grupi, dolazimo u goste puni optimizma, željni smo da uspehom popravimo utisak iz nekoliko utakmica za nama" rekao je Lešić.

izvor/foto: kkradnicki.rs 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu