Dimić: Nadam se da će nas ''Đavoli'' bodriti protiv Mege, jako su nam potrebni! - iKragujevac


Sport

U 10. kolu Aba lige Radnički gostuje Mega Vizuri u Smederevu u nedelju od 19.00 časova. Igrač Radničkog Miloš Dimić izjavio je da Kragujevčani respektuju rivala, ali  veruje da će uz pomoć navijača njegov tim uspeti da prekine niz od četri uzastopna poraza.

- Za sobom imamo seriju jako napornih utakmica. U ABA ligi smo u nizu igrali protiv favorita takmičenja - Budućnosti, Cedevite i Partizana, a između su bili mečevi Evrokupa. Sada nas čeka jednako nezgodan rival, ali verujem da će nam biti za nijansu lakše da se pripremimo, a onda i postignemo bolji rezultat nego u protekla četiri kola na Jadranu.

Spremamo se kao za najbolje timove u regionu. Od ove runde počinju susreti u kojima nam je cilj da popravimo trenutno negativan skor. U klubu se nadamo da ćemo do pozitivnog ishoda da dođemo uz podršku sa tribina. Rado se sećamo kako su naši navijači ispunili Meginu halu na poslednjem meču koji smo igrali u Superligi. Unapred se zahvaljujemo ukoliko i ovoga puta pristalice pođu za nama u Smederevo. Jako su nam potrebni, naglasio je Dimić.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu