Radnički spreman za Superkup Evrope - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde u subotu od 20 časova igraju meč Superkupa Evrope, koji se ove godine održava u Bečeju.

Sportski direktor Kragujevčana Jugoslav Vasović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, istakao je da će dva srpska kluba u pravom smislu reči igrati za titulu svetskog prvaka.

„Nadam se da ćemo opet pobediti Zvezdu, ali najbitnije je da sve protekne u fer i korektnoj igri u da u svet pošaljemo pravu sliku Srbije. Ponosan sam što dva srpska kluba igraju Superkup Evrope. Bićemo oslabljeni neigranjem centra Miloša Korolije, dok je pod upitnikom bolesni Srdjan Vuksanović“, istakao je Vasović.

Predsednik opštine Bečej Vuk Radojević izrazio je zadovoljstvo što se grad, koji je 2000. godine imao šampiona Evrope ponovo vraća na vaterpolo mapu.

"Velika je čast, ali i obaveza da se posle skoro 15 godinba organizuje ovakva utakmica. Hvala Zvezdi, Radničkom i Savezu što su nam omogućili da budemo domaćini i nadam se da ćemo makar na momenat vratiti stari sjaj Bečeja. Cilj nam je da popularizujemo ovaj sport i da mladi u Bečeju, kao nekad, ponovo krenu na vaterpolo", zaključio je Radojević.

izvor: vkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu