Ivančević: Spremni smo za Voždovac - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Voždovca u okviru osmog kola Jelen Super Lige, na stadionu ''Čika Dača'', u subotu, 5. oktobra, sa početkom od 15h. Šef stručnog štaba Radničkog, Radmilo Ivančević ističe da bi bilo dobro da se osvoje tri boda i mirno sačeka pauza u prvenstvu.

Pred Kragujevčanima je imperativ pobede i nakon dobre igre, prikazane u Užicu prošlog vikenda, jasno je da će fudbaleri Radničkog 1923 spremno dočekati protivnika.

Svoja očekivanja od predstojeće utakmice, na redovnoj konferenciji za novinare FK ‘ Radnički 1923’, izneli su šef stručnog štaba, Radmilo Ivančević i dvojica igrača, koji su među najmlađim prvotimcima, Lazar Rosić i Nikola Kovačević.

- Očekuje nas jedna izuzetno važna utakmica, jedno novo iskušenje protiv jedne ozbiljne ekipe, koja je startovala jako dobro u ovom prvenstvu, jedno prijatno iznenađenje. Ovo je jedna izuzetno važna utakmica za nas obzirom da se nalazimo u donjem delu tabele i sa nova tri boda bismo znatno poboljšali kompletnu situaciju i stanje na tabeli, ocenio je Radmilo Ivančević.

Što se tiče sastava ekipe, šef stručnog štaba Radničkog 1923 imaće problema sa povredama nekoliko igrača.

- Imamo problema sa povredama. Filip Knežević ima problema sa kolenom i Ahilovom tetivom. Nedović se povredio na utakmici u Užicu i tokom cele nedelje nije trenirao. Videćemo da li će biti u stanju da nam pomogne. Fejsa još uvek nije ni počeo da trenira-radi se o ozbiljnoj povredi. S’ druge strane imamo dobre vesti kada je Ivan Petrović u pitanju. On radi normalno i sigurno će biti spreman, kao i Petronijević, koji je počeo da radi ove nedelje. Nadam se da će i on biti na raspolaganju, izjavio je Ivančević.

- Sve u svemu, očekuje nas jedna ozbiljna utakmica. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego na prethodnim i očekujem da će naši navijači doći i pomoći nam u ovom trenutku koji je zaista vrlo bitan za nas. Bilo bi dobro da se utakmica odigra kvalitetno, osvoje tri boda i mirno sačeka pauza u prvenstvu, u kojoj ćemo uspeti da popravimo još toga, zaključio je šef stručnog štaba Radničkog.

izvor/foto: radnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu