Ivančević: Dobro smo iskoristili pauzu, spremni smo za Rad - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog  gostuju ekipi Rada, u okviru petog kola Jelen Super Lige. Meč na Banjici zakazan je za subotu 14. septembar. Šef struke Kragujevčana Radmilo Ivančević ističe da Đavole očekuje teška utakmica ali da su spremni.


- Imali smo pauzu u prvenstvu. Ja se nadam da smo je dobro iskoristili i da smo uspeli u ovom periodu da neke uočene nedostatke otklonimo. Mislim da potpuno spremno dočekujemo utakmicu protiv Rada na Banjici. Odlazimo u goste jednoj ekipi koja je na začelju, koja još uvek nije uspela da pobedi nijednu utakmicu i mislim da je ovo gostovanje, po nas, u jednom najgorem trenutku. Sigurno je da će Rad učiniti sve što je u njegovoj moći da dođe do prvih bodova. S’ druge strane, kod nas se nameće imperativ jednog dobrog rezultata jer ni mi nismo sjajno startovali. Tako da, i jedna i druga ekipa u ovoj utakmici vide šansu za jednu dobru igru i osvajanje bodova, navodi Ivančević.

- Mislim da ćemo odigrati kvalitetno i ubeđen sam da ćemo uspeti da ostvarimo željeni rezultat. Svi momci su spremni i orni za igru. Jedini igrač na koga ne možemo da računamo je Fejsa, koji ima ozbiljnih problema sa skočnim zglobom i neizvesno je kada će početi da trenira. Nadam se dobroj utakmici i povoljnom rezultatu,  istakao trener Kragujevčana.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu