Ekonomac ubedljiv na startu Sokrates kupa - iKragujevac


Sport

U prvoj utakmici na turniru u Banja Luci ekipa Ekonomca ubedljivo je savladala domaćina Futsal Klub Sokrates sa ubedljivih 4:0. Mladi ''Student'' Miloš Simić postigao je het trik.

Odmah se moglo videti da je Ekonomac kvalitetniji i organizovaniji tim i da pobeda gostiju iz Srbije neće doći u pitanje. Već u trećrm minutu najbolji igrač Ekonomca Mladen Kocić dovodi svoju ekipu u vođstvo. Samo dva minuta kasnije mladi Miloš Simić povećava vođstvo gostiju na 2:0 i to je bio prvi od tri gola kojima je ovaj mladić pokazao da se nalazi u usponu forme. Dva minuta pre kraja prvog poluvremena egzekutor dobrog napada ponovo biva Miloš Simić. Svoj treći pogodak, kojim postavlja konačan rezultat, Simić postiže u 35. minutu. Konačnih 4:0 je i realan rezultat ove utakmice.


U drugom susretu igrali su prvaci Slovenije KMN Litija i prvak Italije FC Marca. Posle odlične utakmice rezultat je bio nerešen 2:2.

U subotu drugog dana turnira od 17 časova sastaju se KMF Ekonomac i KMN Litija dok od 19 časova FC Marka igra sa domaćinom Fusal Klubom Sokrates. Utakmice se igraju u sportskoj dvorani u Čelincu.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu