Ekonomac ubedljiv na gostovanju u Istočnom Sarajevu - iKragujevac


Sport

Ekipa Ekonomca, na poziv prvaka BIH KMF Tango iz Istočnog Sarajeva, gostovala je u ovom gradu gde je i odigrala dve prijateljske utakmice. Stidenti su u oba meča savladali domaćina. 

 Domaćini su naglasili da im je prvak Srbije sportski uzor i da će pokušati da krenu putem kojim je išla ekipa Ekonomca od svog osnivanja pa do vrhunskih rezultata. Profesor Dugalić je obećao svu moguću pomoć i saradnju dveju ekipa.

Prva utakmica je bila veoma borbena i dinamična. Pošto domaćini nisu iskoristili svoje prilike, Mladen Kocić je savladao golmana domaćih Hasanspahića i tako doneo pobedu svom timu.

Sutradan je odigrana druga utakmica koja je bila još življa i kvalitetnija što je donelo i 10 pogodaka. Ekonomac je pobedio rezultatom 7:3 ali se mora istaći da je Tango pružio dostojan otpor. Razlika u igri prvog i drugog dana je nagoveštaj da umor sa bazičnih priprema polako prolazi i da se može očekivati bolja igra ekipe. Na drugoj utakmici debitovala su i dva mlada igrača. Ivan Daniel i Miloš Stojković su pokušali da što kvalitetnije iskoriste minutažu koju im je trener Ivan Božović pružio. Sedmi gol za Ekonomac bio je ujedno i prvi pogodak Stojkovića u zvaničnoj utakmici Ekonomca.

Domaćini su se zahvalili KMF Ekonomcu što se odazvao pozivu za odigravanje ove dve utakmce, uz obećanje da će se rado odazvati pozivu Kragujevčana za susrete u prestonici Šumadije.

izvor/foto: ekonomac.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu