Đavoli optimisti pred gostovanje Partizanu - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Partizana u nedelju. Meč počinje od 19 časova na stadionu crno-belih, a u najavi ovog duela iz Kragujevca stižu optimističke najave.

Golman Ognjen Čančarević je na konferenciji za novinare u četvrtak naglasio da je u finišu prošle sezone Radnički bio ''bolji rival'' od Partizana, da je nesrećno izgubio, pa veruje da bi to njegovoj ekipi moglo da se vrati u nedelju u Humskoj.

''Atmosfera u ekipi je odlična, posle velike pobede protiv Napretka, kada smo napravili preokret. Imamo mnogo samopouzdanja pred utakmicu sa Partizanom, gde ja vidim jednu veliku šansu.

Prošle godine u Kragujevcu smo bili bolji i nadigrali smo ih. Imali smo zrelije šanse, ali je Partizan pobedio. Partizan sada u četvrtak igra utakmicu sa Tunom i teško da će njihovi igrači stići da se odmore za nedelju. Tu ja vidim našu šansu! Ako budemo odigrali hrabro i napadački, mislim da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat'', poručio je Čančarević.

I trener golmana Radničkog Dejan Jelčić računa na umor crno-belih posle duela sa Švajcarcima, a što se tiče kadrovske situacije u ekipi, Jelčić je potvrdio da će Kragujevčani biti jači za kapitena Spalevića.

S druge strane, biće i slabiji za Filipa Kneževića, koji zbog sporazuma o pozajmici sa crno-belima ipak neće moći da nastupi, bez obzira što je Branko Pauljević prošlog vikenda igrao za niški Radnički, iako je Partizan i sa Nišlijama postigao sličan sporazum.

izvor/foto: fkradnicki.com

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu