Plan kontrolnih utakmica Crvenih đavola - iKragujevac


Sport

U 11 susreta na gostujućim terenima, rivali će biti: Temišvar, Asesoft, Pinar Karšijaka, Meridijana, Solnok, Partizan, Igokea, Krka, MZT, Lukoil i Budućnost. Još tri termina su rezervisana za halu Jezero. 

Pripreme košarkaša Radničkog za novu sezonu ABA lige i debitantski nastup u Evrokupu započele su treninzima u Kragujevcu, a krajem meseca počinju i prve kontrolne utakmice i turniri.

Posle 18 dana intenzivnog fizičkog pripremanja, u petak 30. avgusta sledi prvi meč. Rival će biti rumunski Temišvar, a susret je zakazan u Čačku. Dan nakon toga planirana je sledeća test-utakmica protiv Asesofta, takođe iz Rumunije, a odigraće se na Zlatiboru.

Prvi susret u sledećem mesecu planiran je sa ekipom Pinar Karšijaka iz Turske. Utakmica se igra 5. septembra u Beogradu.

Za vikend, 7. i 8. septembra u planu je prvi pripremni turnir. Već tradicionalno, Radnički će biti učesnik turnira u Novom Sadu čiji je domaćin Meridijana, a za sada je poznato da će jedan od suparnika biti Solnok, ABA ligaš iz Mađarske.

Susret dva Jadranca iz Srbije, Partizana i Radničkog sprema se za 11. septembar, domaćin će biti prvak države i regiona.

Dva dana nakon toga, kreće se put Laktaša da bi Kragujevčani 14. i 15. septembra učestvovali na turniru koji organizuje Igokea. Uz ova dva učesnika poslednjeg Fajnal fora Jadrana, poznato je da će nastupiti i slovenačka Krka.

Već narednog vikenda isplaniran je treći, završni turnir. Ohrid će biti mesto odigravanja, a izvesni učesnici 21. i 22. septembra su, uz Šumadince, makedonski MZT i bugarski Lukoil.

Poslednja utakmica van Kragujevca zakazana je u Podgorici gde će 28. septembra domaćin biti Budućnost.

Uz ovih 11 susreta, još tri termina su rezervisana za halu Jezero. Okvirni datumi su: 3, 17. i 23. septembar, a naknadno će biti objavljena imena ekipa koje će gostovati.

Izvor: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu