Koji Radnički će zablistati u Čairu pod novim reflektorima? - iKragujevac


Sport

Tri dana pre početka Superlige na stadionu Čair isprobani su reflektori u večernjem terminu. Reflektor između severne i istočne tribine uveče nije radio jer nije bio uključen. 

Tokom večernje probe nije radio samo reflektor između severne i istočne tribine jer nije ni bio uključen, potvrdio je Darko Bulatović, predsednik Upravnog odbora Radnički. Međutim, taj reflektor, zajedno sa ostala tri radio je nekoliko sati ranije, tokom popodnevne probe.

U Fudbalskom klubu Radnički daju uveravanje da će sve biti spremno za subotu, 10. avgust od 20h kada niški Radnički dočekuje imenjaka iz Kragujevca.

- Posle 15 godina rade reflektori na stadionu Čair. Koristim priliku da pozovem sve ljude, navijače, Meraklije, da u subotu veče budu ovde - rekao je Darko Bulatović.

Prvu utakmicu u novoj sezoni Radnički će odigrati sa kragujevačkim Radničkim, a karte su u prodaji na biletarnici hale Čair. Pojedinačne karte za istok ili zapad su 300 dinara, za sever ili jug po 150 dinara, za ložu 600 dinara. Godišnje ulaznice za jug i sever su po 1.500 dinara, za istok ili zapad po 3.000 dinara.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu