Spalević: Spreman sam da dajem golove - iKragujevac


Sport

Najiskusniji golgeter šumadijskog fudbalskog superligaša Radničkog, Darko Spalević, imao je manjih problema sa povredom tokom priprema ali tvrdi da je spreman da pomogne ekipi svojim golovima koje nije zaboravio da postiže.

"Pokušaćemo da dobro odigramo u novoj sezoni i ostvarimo bolje rezultate nego prethodnoj. Dobili smo sa novim igračima brzinu po bokovima terena, mislim tu na Kneževića i Marjanovića, a za efikasnost, zadužen je i Malinić, pored mene, naravno. Nisam zaboravio da dajem golove" kazao je Spalević.

Spalević konstatuje i da je forma ekipe u uzlaznoj putanji, ali je on imao izvesnih problema:

- Imao sam lakšu povredu i nekoliko dana nisam trenirao. Evo, vratio sam se i postigao prvi pogodak protiv Pobede Beloševac. Nastavljam da treniram i nadam se biće sve u redu - ističe iskusni napadač.

Miljenik navijača kragujevačkog superligaša imao je određene nesuglasice sa najvaterenijim pristalicama zbog prošlosezonskog premišljanja oko nastupa za tim koji se grčevito borio za opstanak.

 Početak nove sezone trebalo bi da bude i novo poglavlje u odnosu Spalevića i navijača koji očekuju da "iskusni lisac" ponovo proradi i bude najbolji strelac tima, kao i u povratničkoj sezoni u JSL, kada je Radnički zauzeo visoku šestu poziciju i do poslednjeg kola bio u trci za plasman u evro kvalifikacije.

Novu sezonu u JSL Kragujevčani će početi gostovanjem imenjaku iz Niša na "Čairu".

izvor/foto: novosti.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu