Deo rukovodstva LDP-a prešao u URS - iKragujevac


Politika

Kako se navodi u saopštenju URS-a, iz LDP-a u URS su prešli doskorašnji potpredsednik Opštinskog odbora LDP u Prokuplju Ivan Vesović, članovi Opštinskog odbora Bane Simić i Boban Blagojević, koordinator omladine LDP Danilo Mijatović i veća grupa članova koji su u toku izborne kampanje bili jezgro liberala u Prokuplju. 

"Kolektivni prelazak iz LDP u URS rezultat je, kako kažu novi članovi Ujedinjenih regiona Srbije, činjenice da se u ovoj stranci ozbiljno radi na sprovođenju programa i ciljeva stranke, te da se rad u stranci odvija kontinuirano i veoma kvalitetno", navodi se u saopštenju URS.

Vesović je povodom prelaska u URS, kako se navodi u saopštenju, naveo da se, prateći predizbornu kampanju različitih stranaka, uverio da se u URS-u radi najozbiljnije i najkvalitetnije, što je za mlade koji žive i rade u Prokuplju, a među koje i sam spada, veoma važno, jer su prepoznali snagu koja svima može doneti bolji život.

On je dodao i da se uverio i u to da se rad svakog člana URS-a pažljivo prati i vrednuje, što je takođe bio razlog da s političkim istomišljenicima pristupi Regionima.

U rukovodstvu URS-a u Prokuplju prelazak dela aktivista iz LDP-a dočekan je sa zadovoljstvom, budući da su za realizaciju još boljih rezultata stranke potrebni kvalitetni i vredni ljudi, zaključuje se u saopštenju.  

 

Foto : rts

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu