Socijalisti Kragujevca daju punu podršku Ivici Dačiću - iKragujevac


Politika

Gradski odbor SPS-a je izjavio da  daje punu podršku predsedniku Vlade Republike Srbije i predsedniku Socijalističke partije Ivici Dačiću u rešavanju najvažnijih nacionalnih i državnih pitanja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Krajnje smo zabrinuti pokušajima destabilizacije Vlade Republike Srbije, autoriteta premijera i predsednika SPS-a, zbog pokušaja potpune diskreditacije i medijskog linča Ivice Dačića, koji je na sebe preuzeo najveću odgovornost za opstanak i stabilnost države. To se čini monstruoznim podmetanjem, lažima i prevarama, a cilj je da se zaustavi i onemogući izlazak iz najteže krize naše zemlje i zatvori perspektiva njenih građana.

Sa potpunim pravom pitamo: kome je bilo u interesu da se Ministru policije i članu Saveta za nacionalnu bezbednost uskrate informacije od vitalnog državnog interesa? Jasno je da se htelo da se onemogući odlučnost i čvrstina u doslednom rešavanju problema s kojima je država suočena.

Zašto su pet godina skrivane informacije za koje se danas kaže da su od najvećeg interesa i ko snosi odgovornost za to? Da li iza ovakvih paklenih konstrukcija stoje oni koji su izgubili na izborima i kojima je neshvatljivo da premijer Dačić uspešno vodi Srbiju oporavku ekonomije, boljem životu njenih građana i evropskoj budućnosti?

Da li je u pitanju zloupotreba mehanizama države u dnevno političke svrhe i borba za vlast?

Podržavajući predsednika Dačića, socijalisti Kragujevca daju punu podršku i institucijama države za njihov odgovorni i profesionalni rad u skladu sa Ustavom i zakonima. "

Predsednik GO SPS : dr Zoran Prokić

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu