U kafeu ''Car'' održano donatorsko veče - iKragujevac


Kultura

Sinoć je u kafeu ''Car'' održano donatorsko veče, u cilju prikupljanja sredstava za decu kragujevačkog Prihvatilišta Centra „Kneginja Ljubica“. Ovo je, prema rečima vlasnika kafea, prva u nizu humanitarnih akcija odakle će sredstva svakog meseca biti donirana različitim ustanovama.

Akciji, koju je organizovao kafe „Car“, odazvao se veliki broj privrednika i pojedinaca. Ukupno je sakupljeno 36.500 dinara za kragujevačko Prihvatilište za decu i mlade.

''Ovo je tek prvo u nizu donatorsko veče, a u planu je da se organizuje svakog meseca i da se novac donira različitim ustanovama. Cena rezervacije mesta bila je više nego simbolična, jer svako potroši više novca na neke stvari koje mu nisu potrebne, a na ovaj način uplaćuju nekome kome je taj novac neophodan'' – istakao je Miroslav Brković, vlasnik „Brković nekretnina“ i kafea „Car“.

Prisutnima se obratila i Ljuljana Stanković, direktorka Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“, kome pripada i Prihvatilište za decu i mlade, zahvalivši se na podržavanju akcije i što je baš ova ustanova prva za koju je na ovaj način prikupljena donacija.

Ostakak večeri gosti su proveli u prijatnoj atmosferi, uz muziku uživo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu