Predstava "Moje bivše, moji bivši" odnela šest nagrada u Zvorniku - iKragujevac


Kultura

Predstava Knjaževsko-srpskog teatra „Moje bivše, moji bivši” apsolutni je pobednik 4. festivala komedije „Komedija fest 2013” u Zvorniku osvojivši čak šest nagrada od osam koje se dodeljuju na ovoj smotri!

Predstava kragujevačkog pozorišta, koju je po tekstu britanskog autora D. C. Džeksona režirala Slađana Kilibarda, proglašena je najboljom po odluci stručnog žirija u sastavu Jelena Bogavac, rediteljka iz Beograda, Željko Milošević, dramaturg iz Trebinja, i Violeta Savić, profesorka iz Zvornika, i osvojila nagradu „Zlatni aplauz”, ali i proglašena za najbolju sa prosečnom ocenom 4, 96 po mišljenju zvorničke publike.

Režija Slađane Kilibarde proglašena je za najbolju, kao i scenografija u predstavi „Moje bivše, moji bivši” koju ona takođe potpisuje. Laureati glumačkih nagrada na „Komedija festu 2013” iz kragujevačkog ansambla su glumci Isidora Rajković i Miloš Krstović.

Na ovogodišnjem zvorničkom festivalu komedije „Komedija fest 2013” učestvovala su pozorišta iz Prištine, Tuzle, Šapca, Prijedora i Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu