„Cineplexx Kragujevac Plaza“ danas proslavlja 1. rođendan - iKragujevac


Kultura

Povodom obeležavanja prve godine rada bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ danas će veći deo bioskopske ponude biti snižen za 50 odsto, a posetioci će moći da se zabave u holu bioskopa.Kragujevački bioskop „Cineplexx“ proslavlja prvi rođendan, uz slogan „Sve u pola cene“, kada će sve filmske i bioskopske poslastice (sem menija), biti snižene za 50 odsto.

U holu bioskopa će biti organizovan i zabavni program, u popodnevnim časovima će atmosferu praviti di džejevi.
U susret rođendanu, bioskop „Cineplexx“ svim vernim posetiocima poklanja kupone za besplatne kokice, koji se mogu preuzeti na fejsbuk fan stranici „Cineplexx Srbija“ . Na zidu stranice, do 21. marta u podne, mogu se napisati i rođendanske čestitke, a 10 pošiljalaca najzanimljivijih poruka biće u trci za osvajanje godišnje karte za bioskop.

Prvu godinu rada prvog potpuno digitalnog bioskopa u Srbiji obeležile su brojne premijere, tematska dešavanja, poput Porodičnih vikenda, Men’s night-a, Noći straha, mnoge zimske i letnje akcije. Od otvaranja, bioskop „Cineplexx Kragujevac Plaza“ posetilo je blizu 200 000 hiljada ljudi. Pored Real D stistema za 3D projekcije, novina koju je ovaj bioskop doneo su direktni prenosi iz najpoznatijih svetskih pozorišta: Metropoliten opere, Boljšoj teatra i Holandskog plesnog teatra. U narednoj godini, bioskop planira da unese još više šarolikih aktivnosti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu