Preminuo novopečeni Rus Žerar Depardje? - iKragujevac


Kultura

Zvezda filma „Sirano de Beržerak“ preminuo je sinoć oko 22 časa u svom stanu“ – preneo je internet radio „Signaler“ i francuski portal Necro.

Smrt poznatog francuskog glumca za sada je nepoznata a nije ni zvanično potvrđena od strane porodice ovog glumca. Vest da je iznenada preminuo, pojavila se sinoć nešto posle 23 časa na internet pretraživačima i pojedinim radio stanicama širom evrope koji su se pozvali na internet radio „Signaler“ i na sajt Necro pedia.

Pre pet godina, tačnije 13.10.2008. Žerar je izgubio i sina Giljoma, koji je preminuo u 37 godini, u bolnici u okolini Pariza. Jaka upala pluća, koju je dobio tokom snimanja filma u Rumuniji, iznenadno ga je odvela u smrt.

Ovaj francuski glumac, prema informacijama iz naših medija, zapretio je prošlog meseca da će se odreći svog francuskog državljanstva u znak protesta zbog predloženog povećanja poreza na bogate i odlučio je da se preseli iz Francuske.
Slavni glumac, velikan francuske kinematografije, Žerar Depardje rođen je 27. decembra 1948. godine u Šarteu, provincijskom gradu u središnjoj Francuskoj. Njegova životna priča mogla bi da bude bestseler jer je glumac preživeo sedamnaest nesreća na motoru, nezgodu na madridskoj avionskoj pisti kada je njegov maleni avion kojim je pilotirao udario u boing 727, a ugrađen mu je i srčani stent. U svoju dinamičnu biografiju upisao je siromašno detinjstvo, brak koji je trajao dvadeset pet godina, ali i kratak boravak u zatvoru zbog krađe u mladosti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu