"Moje 3" idu na Evrosong - iKragujevac


Kultura

Srbiju će na predstojećem takmičenju za najbolju pesmu Evrope u Malmeu predstavljati grupa "Moje 3" sa pesmom "Ljubav je svuda".

Pesmu "Ljubav je svuda" je večeras izabrala publika sms porukama, glasanje je trajalo deset mniuta, a u finalu se našlo ukupno pet izvođača: Saška Janković sa pesmom ''Duga u tvojim očima'' (Slobodan Boban Petrović), grupa "Sky's" sa pesmom ''Magija'' (Skaj Vikler), Dušan Svilar sa pesmom ''Spas'' (Marko Đurašević Mahoni/Rastko Savić), Marija Mihajlović sa kompozicijom ''Halo'' (Nikola Čuturilo / Boban Janković i Srđan Tanasković) i ''Moje 3'' - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović sa numerom "Ljubav je svuda" (Saša Milošević Mare/Marina Tucaković).

Na sceni u studiju RTS-a u Košutnjaku prva je nastupila Saška Janković, nakon nje grupa "Sky's", zatim Dušan Svilar, nakon njega Marija Mihajlović i na kraju članice grupe „Moje 3".

Ovogodišnja pesma Evrovizije održava se od 14. do 18. maja u Malmeu u Švedskoj, koji je dobio organizaciju takmičenja nakon prošlogodišnje pobede pevačice Lorin sa pesmom "Euphoria".

{youtube}FALM7PHVujw{/youtube}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu