Ivica i Marica u Cineplexx-u - iKragujevac


Kultura

Ivica i Marica: Lovci na veštice
(Hansel and Gretel: Witch Hunters)
Početak prikazivanja: 07.02.2013
Trajanje filma: 88 minuta
Žanr: akcija, fantazija, horor
Glumci: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare, Zoe Bell
Režija: Tommy Wirkola

Nakon što su kao deca osetili ukus krvi, Ivica (Džeremi Rener) i Marica (Džema Arterton) su postali okoreli osvetnici željni odmazde. Sada će, mimo njihovog znanja, Ivica i Marica postati lovina i moraće da se suoče sa zlom većim i od samih veštica... svojom prošlošću.

Legendarna bajka transformiše se u veselu, akcionu, horor avanturu „Ivica i Marica: Lovci na veštice“. Priča se nastavlja 15 godina nakon što su brat i sestra, Ivica i Marica uspeli da pobegnu od veštice koja jede decu, što im je zauvek promenilo život. Odrasli su u žestoke, vične lovce na veštice, željne osvete. Ali kako se približava zloglasna noć Plavog Meseca, a drveni gradić se suočava s noćnom morom jer mora da spasi nevinu decu, Ivica i Marica će se susresti sa zlom mnogo većim od bilo koje veštice koju su ikad lovili – zlom koje možda čuva tajnu o njihovoj strašnoj prošlosti.

{youtube}9246msCh7x4{/youtube}

Pored Ivice i Marice, u Cineplexx-u se prikazuju filmovi: Poslednja bitka, Veče sa Kristal Pajt (Holandski plesni teatar) , Sedam psihopata , Vrela srca, Ivica i Marica: Lovci na veštice i Sveštenikova deca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu