Večeras se završava Šumadija fest - iKragujevac


Kultura

U okviru dvodnevnog muzičkog festivala Šumadija fest u Kragujevcu će večeras nastupiti više izvođača i di-džejeva iz zemlje i inostranstva.

Od 20 časova na današnjoj završnoj večeri tog festivala nastupiće Sale Kovinac, pola sata kasnije Miki & Bvana, zatim crnogorska grupa Who See Klapa, pa Bad Copy, a nesto poosle ponoći nemačka zvezda DJ Tom Novy, Geo Da Silva iz Rumunije i Igor Garnier iz Srbije.

Na III Šumadija festu juče su svirale grupe S.A.R.S, Van Gogh, Sharks Snakes& Planes, W.O.P.S (Bugarska), Đ Tomy Sixtenine i Sax n Groove.

Pevač grupe S.A.R.S Žarko Kovačević Žabac rekao je agenciji Beta da će do 1. septembra da je u svim gradovima regiona gde nastupaju publika najbolje reaguje na hit iz 2011. godine "Perspektiva".

"Imamo u planu da u septembru snimimo spot za pesmu Lutka sa poslednjeg albuma Kuća časti", rekao je Kovačević i naveo da grupa namerava da snimi još jedan album do kraja ove godine.

Grupa S.A.R.S je kasno noćas završila nastup na prvoj večeri kragujevačkog III Šumadija festa na platou Šumadija sajma.

Uz numere s novog allbuma "Kuća časti" publika je pevala i dobro poznate pesme "Perspektiva", "Buđav lebac", "Debeli lad", "Bojana" "Ratujemo ti i ja", "Rakija" i druge.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu