UŽAS U SRBIJI: Inspektora (64) brutalno pretukla deca! - iKragujevac


Vesti

Dečaci od 11 i 12 godina brutalno su pretukli inspektora rada M. T. (64) iz Niša.

Zbog napada na Inspektora rada M. T. (64) iz Niša, koji je pretučen i teško povređen 30. januara oko 20.30 časova u Beogradskoj ulici u Nišu, niška policija u saradnji sa Višim Javnim tužilaštvom podnela je krivične prijave protiv dvojice dečaka starih 12 i 11 godina.

Oni su osumnjičeni da su šezdesetčetvorogodišnjaku pesnicama naneli povrede po glavi i telu čime su počinili krivična dela nanošenja teške telesne povrede i nasilničko ponašanje.

Niška policija rešila je slučaj za tri dana i identifikovala napadače protiv kojih su, po nalogu tužilaštva, krivične prijave su podnete u redovnom postupku.

Nezvanično, pretpostavlja se da je motiv napada bila pljačka, ali će se maloletnici izvući na kraju bez valjane kazne jer su krivično neodgovorni budući da imaju manje od 14 godina, pa se osim evidentiranja krivičnog dela ne mogu preduzeti nikakve druge radnje.

Podsetimo, inspektor rada M. T. se nalazio na radnom zadatku, u toku popodnevne smene, a od zadobijenih udaraca naneto mu je više povreda od kojih je najteža prelom nosa.

Prema nezvaničnim informacijama M. T. je kontrolisao radnje u Podzemnom prolazu u centru Niša nakon čega je nastavio obilazak u reonu oko Glavne autobuske stanice. Tog popodneva i večeri nikome nije pisao kaznu, tako da se napad na njega od početka nije ni dovodio u vezu sa obavljanjem njegovog posla. Napadači su ga sačekali u Beogradskoj ulici gde su ga tukli rukama i nogama i nakon toga pobegli.

Isprva se mislilo da je bilo vise napadača, ali je hitrom policijskom istragom utvrđeno da su ga napala dvojica dečaka.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu