Sajam venčanja 2018. u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Šumadija sajam u periodu od 23. do 25. februara 2018. godine organizuje „ Sajam venčanja 2018“.

Pored bogate izlagačke ponude, da Vaš poseban dan zaista i bude poseban , obezbeđen je i bogat prateći program.

Tako će se sa svojom bogatom ponudom, kao i sajamskim popustima predstaviti saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri i mnogi drugi.

"Ove godine, mislili smo i na sve one koji se profesionalno bave šminkom i frizurom. Pored toga što očekujemo da se predstave u izlagačkom delu, pozivamo sve profesionalne frizere i šminkere da se prijave za učešće u pratećem programu, odnosno da na centralnoj bini prikažu svoj rad i kroz modnu reviju, svim budućim mladama predstave najnovije trendove u toj oblasti."

Takođe za sve bendove koji žele da se predstave , to mogu učiniti učešćem u pratećem programu sajma i nastupom na centralnoj bini.

Za sve prethodno pomenute, koji žele da se predstave kroz program, odnosno nastupom na bini, promocijom ili modnom revijom na modnoj pisti, ili za izlaganje na sajmu, to mogu učiniti slanjem upita na e – mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na brojeve telefona 034 503 500, 064 007 47 03.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu