Trojka iz bloka - Završen humanitarni turnir u Kragujevcu (FOTO) - iKragujevac


Vesti

U Velikom parku održan je humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki. 

Održana četvrta ,,Trojka iz bloka“ u Kragujevcu

Pred prepunim tribinama kragujevački šuteri pokazali su humanost i sportsko umeće

Kragujevac je ove godine četvrti put bio domaćin sportsko humanitarnog spektakla ,,Trojka iz bloka“. Ove godine bilo je 83 šutera i stotine prisutnih na tribinama. Uz pomoć učesnika, donatora i sponzora prikupljeno je 37.580 dinara za pomoć socijalno ugroženim višedetnim porodicama. Pored sportskog dela programa prisutne su zabavljali muzički izvođači koji su atmosferu učinili uzavrelijom. Po ocenama organizatora ovo je najuspešniji turnir do sada. Ovogodišnju Trojku iz bloka u Kragujevcu organizivale su humanitarna organizacija Srbi za Srbe iz Beograda, Udruženje MLADI i Pokret Čista Srbija.

Saradnja koja se odvija četvrtu godinu za redom, još jednom je zagarantovala kvalitet i uspeh turnira u brzom šutiranju trojki.
U finale se plasiralo 12 najboljih šutera a u neizvesnoj završnici pobedu je odneo Luka Urošević, u doigravanju srebro je uzeo Bogdan Jovanović, a treće mesto pripalo je Milošu Vasiću. Najboljima su dodeljene medalje i pokloni a prvoplasirani je sa sobom poneo i pobednički pehar.
Pored podrške navijačke grupe Crveni đavoli koja je donirala 3.600 dinara, KK Radnički i kluba američkog fudbala Vajld Bors, značajni doprinos dali su i sponzori turnira Palačinkarnica Peron i Watchout Security.  

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu