STRAVIČNO UBISTVO U KRAGUJEVCU: Ubijen taksista u Bresnici zbog 180 dinara - iKragujevac


Vesti

Kako "iKragujevac" nezvanično saznaje, ubica je usmrtio Branislav Đ. (66) vozača Mega taksija u Bresnici, zato što nije imao 180 dinara da plati vožnju!

Taksista Branislav Đ. (66), kojeg je stranka ubila tako što ga je besomučno tukla, a koji je usled zadobijenih povreda umro na licu mesta, napadnut je kod dragstora u Bresnici.

Ubica je pozvao taksi i tražio da se poveze do Bresnice. Kada je taksi stigao na odredište nastupila je drama ... Ubica nije hteo da plati 180 dinara za vožnju i odmah je počeo da besomučno tuče vozača u taksiju. Očevici su bili užasnuti zatečenim nasiljem.

Taksista je nakon pretpljenih udaraca pokušao da napravi polukružno i da se vrati na taksi stanicu, pozlilo mu je i ne uspevši da zaustavi vozilo udario je u obližnju trafiku.

Hitna pomoć je pozvana oko 22h i 50min i prijavljena joj je saobraćajna nezgoda, navodno je taksista udario u trafiku u Bresnici kod dragstora. Ekipa HMP je zatekla mrtvog vozača taksija koji je preminuo od posledica povreda koje su mu nanete.

Osumnjičeni N. D. (34) je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Tužilac je događaj okarakterisao kao ubistvo, ali će uzrok smrti biti zvanično saopšten nakon obdukcije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu