Takmičenje za najbolju studentsku ideju - iKragujevac


Vesti

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Biznis inovacionim centrom u okviru WBCInno projekta organizuje takmičenje za najbolju studentsku ideju.

Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija u timovima od dva do četiri člana a deo timova mogu biti i istraživači i profesori. Svoje ideje i timove zainteresovani studenti mogu da prijave do 1. aprila 2015. godine slanjem popunjenog formilara na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Kancelarije za poslovnu podršku.

Timovi sa kvalitetnim idejama prelaze u sledeću fazu u kojoj će uz preduzetničke obuke i mentorsku podršku razraditi i proveriti svoju poslovnu ideju. Pobednike ovog takmičenja očekuju vredne nagrade kao i učešće na Regionalnom finalnom takmičenju koje će biti održano u Beogradu.

Za najbolje timove obezbeđene su vredne nagrade. Prvi pobednički tim osvaja putovanje u okviru kog će posetiti partnerske institucije u Austriji, Nemačkoj, Engleskoj ili Španiji, obezbeđene su novčane nagrade preduzeća sponzora, zatim besplatna izrada brzih prototipova za dva tima, besplatni zakup poslovnog prostora u Biznis inovacionom centru u Kragujevcu u prvoj godini poslovanja za jedan od pobedničkih timova i ostale nagrade.

Više informacija zainteresovani učesnici takmičenja za nabolju studentsku ideju mogu dobiti u Kancelariji za poslovnu podršku ili se informisati na sajtu takmičenja.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu