Kragujevčani, ovo su adrese gde nosimo namirnice, odeću... - iKragujevac


Vesti

Poštovani sugrađani, mesta gde možete otići kako biste poslali bilo koji vid pomoći ugroženima u poplavama su: 

Od sutra će u prostorijama Crvenog krsta Kragujevac, ul. Svetozara Markovica 7, volonteri i svi zaposleni biti na raspolaganju svima koji žele da pomognu ugroženim porodicama, donacijama vode, hrane, novca, garderobe. Dežurstva su organizovana u periodu od 9 - 19 h.

Takođe, punkt za prikupljanje pomoci bice otvoren sutra od 9h u prostorijama Kola srpskih sestara (ul. Miloja Pavlovica, advokatsko dvoriste ispod Zelengore, prema Vatrogasnom domu). Potrebni su odeca, obuca, voda, nekvarljiva hrana, sredstva za licnu higijenu... Sve je dobrodoslo.

Pored ovoga, i studenti fakulteta u Kragujevcu su uputili poziv: 

FIN:

Molimo sve kolege studente, koje su u mogućnosti, da nešto od navedenih stavki donesu SUTRA u prostorije Studentske unije, i teretani FIN-a:

• Odeću i obuću

• Flaširanu vodu

• Konzerviranu hranu, da bude tvrdo pakovanje

Dežurstva će biti od 10 sati, sredstva ćemo nositi u Crveni krst radi dalje distribucije za ugrožene građane Republike Srbije u poplavama. (ako ne možete u tom terminu, molimo Vas da ostavite sredstva kod portira, od kojeg ćemo mi preuzeti). 

 PMF KRAGUJEVAC:

U subotu, 17.05. od 09:00-13:00 časova, u studentskom bifeu biće održana akcija prikupljanja odeće, obuće, konzervirane hrane, vode za piće, ćebadi, i svega ostalog što smatrate da može da pomogne u ovoj vanrednoj situaciji našem ugroženom stanovništvu, prikupljene stvari odnećemo u Crveni krst.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu