Imao erekciju osam meseci zbog lekarske greške - iKragujevac


Zdravlje

Danijel Mecgar podneo je tužbu protiv lekara koji su mu 2009. ugradili veštački penis, jer je nakon toga imao erekciju koja je trajala osam meseci. 

Ovaj mladić pribegao je operaciji zbog problema sa ozbiljnom erektilnom disfunkcijom. Lekari su mu operativnim putem ugradili dve vodene pumpe u predelu mošnica i veštački penis, međutim do problema je došlo posle zahvata kada je Danijel primetio znakove infekcije.

Posledica neuspele lekarske intervencije bila je erekcija, kojoj nije bilo kraja i otok na mošnicama koji je dostigao veličinu odbojkaške lopte.

Majkl Hejden, advokat Danijela Mecgara tvrdi je njegovom klijentu lekarski zaghvat zagorčao život, jer više nije moga da radi obične stvari kao što je vožnja bicikla. Takođe Danijel je prestao i da pleše, jer je njegov problem bio suviše lako uočljiv za partnerke. Postalo ga je sramota da izađe iz kuće čak i kako bi uradio najjednostavniju stvar, kao što je sakupljanje novina sa trema.

Daniel Mecgar i njegova žena Dona traže isplatu neodređenog iznosa od lekarskog tima, a moraće da potraže i alternativno rešenje za problem koji je prvobitno i doveo do njegove operacije.

Nakon osam meseci, medicinsko pomagalo je ipak izvađeno iz Danijelovog tela, a advokat lekarskog tima optuženog za nesavesno lečenje, Kolin Šilds, tvrdi da su doktori Danijelu ovu meru odmah predlagali. Po njegovim rečima, lekari su nakon prvih znakova infekcije želeli da izvade protezu, ali Mecgar mesecima povodom toga ništa nije preduzeo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu