Ovi znakovi otkrivaju da li imate TOKSINE u telu - iKragujevac


Zdravlje

Prečesto idete u toalet? Smetaju vam mirisi? Veliki broj žena nije svestan posledica koje izazivaju manak fizičke aktivnosti i nepravilna ishrana. Pogledajte nekoliko znakova koji ukazuju na to da vam je telo puno toksina.

FIZIOLOŠKE POTREBE

Ako vam se dešava da idete često u toalet, onda je to znak da je vaše telo prepuno toksina. Ipak, sa vedrije strane, to je ujedno i najbolji način da se oni izbace, pa zato pijte što više čajeva i tečnosti. A za poboljšavanje probave i urinarne funkcije uz tečnosti uzmite i probiotik kako biste izbegli sve moguće probleme.

NEPRIJATAN ZADAH

Sigurno ste primetili da čak i ako dobro operete zube, vaš zadah posle određenog vremena opet bude neprijatan. Uzrok tome je što vaš želudac ne može da obradi sve toksine, pa se bakterije gomilaju u vašim ustima. A rešenje je da svaki dan, posle svakog obroka, očistite i jezik, nepca i desni.

SMETAJU VAM MIRISI

Kada vam zasmtaju parfemi, dim i drugi jači mirisi, problem je, verovali ili ne, u vašoj jetri, koja nije u mogućnosti da se reši otrova, pa su vaša čula izoštrena, i zato svaki miris vam može izazvati glavobolju.

PREKOMERNA TEŽINA

Postoji nekoliko razloga za ovo, problemi sa hormonima, loša ishrana dovode do toga da u krvi imate toksine, koji dovode do gomilanja masnih nsalaga i prekomerne težine. Ako se naglo gojite, onda je vreme da detoksikaciju i ispravljanje ishrane.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu